Monday, August 10, 2015


#72 Kiwi, Peach & Banana


So I was still not totally convinced, and decided to try it again... 

I'm talking about bananas. I used an even smaller piece, this time, and voila! The juice tasted... banana! Okay, okay, I think it's a lost case. I mean, I'll keep using banana, of course, but only when I want a juice with a prominent banana flavor.




Juice #72 
August 10, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.) 
Total Calories = 148.7, approximately
Calories per Cup = 59.48, approximately

Kiwi, Peach & Banana

Ingredients
• 2 Kiwis, washed, peeled, washed again, cut in pieces (4.66 oz) (79.2 Cal)
• 1 Peach, washed, with peel, cut in pieces (5.5 oz) (62.4 Cal)
• Small piece of banana, washed, peeled (0.28 oz) (7.12 Cal)
• 1 cube of Ice*
• 1½ cups of Water 

How to Prepare It 
1. Put all the ingredients (except for ½ cup of water) inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for at least 1 minute. 
2. Pour the juice in a 20-oz glass, add the rest of the water and stir it.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Kiwi, Pêssego & Banana


Pois é. Não estava ainda totalmente convencida e decidi tentar novamente... 

Estou falando de bananas. Usei um pedaço ainda menor, desta vez, e voila! O suco ficou com gosto de... banana! Okay, okay, acho que é mesmo um caso perdido. Isto é, não vou deixar de usar bananas, naturalmente, mas vou fazê-lo apenas quando quiser um suco com sabor de banana.


Suco No 72 
10 de agosto de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 148,7 aproximadamente
Calorias por xícara = 59,48 aproximadamente 

Kiwi, Pêssego & Banana

Ingredientes 
• 2 Kiwis, lavados, descascados, lavados novamente, cortados em pedaços (132g) (79,2 Cal)
• 1 Pêssego, lavado, com casca, cortado em pedaços (156g) (62,4 Cal)
• Pequeno pedaço de banana, lavada, descascada (8g) (7,12 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• 1½ xícaras de Água 

Como preparar 
1. Coloque todos os ingredientes (exceto ½ xícara de água) dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou copo de porção individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata por pelo menos 1 minuto. 
2. Derrame o suco dentro de um copo grande (600ml), junte o restante da água e misture. 

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.



No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.