Wednesday, August 5, 2015

#67    Banana & Pineapple


Whenever you want to neutralize the acidity of a fruit, you can mix it with banana; it works quite well. The downsize (if you can call it a downsize) is that banana is a very dominant flavor, regardless of how strong the other ingredients taste. It's certainly not a problem if you like bananas, however, and you just need to be aware of it. Another point to pay attention to is that banana is a very caloric fruit, thus not really suitable for those trying to keep their calories down. That said, banana and pineapple couldn't taste anything other than simply delicious!



Juice #67
August 5, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 126, approximately
Calories per Cup = 63.25, approximately

Banana & Pineapple 

Ingredients
• ½ Banana, washed, peeled, cut in pieces (2.08 oz) (52.5 Cal)
• 5.29 oz Pineapple, washed, peeled, cut in pieces, ready to eat (74 Cal)
• 1½ cup Water
• 2 cubes of ice*

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serving cup of a regular blender) and mix everything very well, for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Banana & Abacaxi


Sempre que quiser neutralizar a acidez de uma fruta, você pode misturá-la com banana; funciona muito bem. O lado negativo (se é possível chamá-lo de negativo) é o fato de a banana possuir um sabor muito dominante, independentemente de quão forte seja o sabor dos outros ingredientes misturados. Isso certamente não é um problema, no entanto, se você gosta de banana, e você apenas precisa estar consciente de que isso acontece. Outro aspecto que deve ser observado é o alto teor calórico da banana, o que a torna inapropriada para aqueles que tentam manter sua contagem de calorias baixa. Observações à parte, banana e abacaxi, juntos, só poderiam resultar numa mistura deliciosa!

Suco No 67 
5 de agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 126 aproximadamente
Calorias por xícara = 63,25 aproximadamente

Banana & Abacaxi

Ingredientes 
• ½ Banana, lavada, sem casca, cortada em pedaços (59g oz) (52.5 Cal)
• 150g de Abacaxi, lavado, descascado, cortado em pedaços, pronto para consumo (74 Cal)
• 1½ xícara de Água
• 2 cubos de Gelo*

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.