Tuesday, August 4, 2015

#66   Strawberry & Pineapple

with Strawberry Sorbet and Cooked Pineapple Juice


This is REALLY sweet! And, of course, it's VERY caloric. And, of course, as it usually happens with very sweet and caloric things you eat, it is VERY delicious!

I used Private Selection Sweet Strawberry Sorbet and a cooked Pineapple Juice I made with pineapple skin and Maple Syrup (I'll be publishing this new recipe, also, in the near future, since it's a bit different from the first cooked pineapple juice I made before).

You should definitely try this one! If you don't wan't to go through the process of cooking the pineapple skin, you can use some bottled pineapple juice (it won't be the same, but should still be very delicious).




Juice Juice #66 
August 4, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 285.4, approximately
Calories per Cup = 142.7, approximately

Strawberry & Pineapple
with Strawberry Sorbet and Cooked Pineapple Juice 

Ingredients
• 4.02 oz Strawberries, washed, green tops removed, cut it pieces, ready do eat (32.16 Cal)
• 1.83 oz Pineapple, washed, peeled, cut in pieces, ready to eat (14.64 Cal)
• ½ cup Strawberry Sorbet (130 Cal)
• 1/8 cup Cooked Pineapple Juice
• 1 cube of Ice*

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serving cup of a regular blender) and mix everything very well, for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Ice cream, Gelato and Sorbet: What's the difference?


Morango & Abacaxi

com Sorbet de Morango e Suco Cozido de Abacaxi 



Este é REALMENTE doce! E, naturalmente, é MUITO calórico. E, naturalmente, como costuma acontecer com comidas e bebidas realmente doces e calóricas, é MUITO delicioso!

Usei sorbet de morango "Private Selection", que acredito não existir no Brasil (mas certamente existem outras marcas tão boas ou melhores do que essa por aí). Usei, também um suco cozido da casca do abacaxi com xarope de Maple (estarei publicando essa nova receita, também, num futuro próximo, uma vez que é um pouquinho diferente da que preparei anteriormente).

Você deveria definitivamente provar esta bebida! Se não quiser passar pelo trabalho de cozinhar a casca do abacaxi, pode usar um suco de abacaxi de garrafa (não vai ser exatamente a mesma coisa, mas deverá ficar igualmente delicioso).


Suco No 66
4 de agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 285,4 aproximadamente
Calorias por xícara = 142,7 aproximadamente

Couve & Manga

Ingredientes 
• 114g de Morangos, lavados, topos verdes removidos, cortados em pedaços, prontos para consumo (32.16 Cal)
• 52g de Abacaxi, lavado, descascado, cortado em pedaços, pronto para consumo (14.64 Cal)
• ½ xícara de Sorbet de Morango (130 Cal)
• 1/8 xícara de Suco Cozido de Abacaxi
• 1 cubo de Gelo*

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho regular) e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

Sorvete, Gelato e Sorbet: Qual é a diferença?



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