Sunday, August 2, 2015

#64   Pineapple & Celery with Pear Nectar


A very refreshing mixture, with a hint of sweetness.



Juice #64 
August 2, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 129, approximately
Calories per Cup = 64.5, approximately

Pineapple & Celery with Pear Nectar 

Ingredients
• 4.26 oz of Pineapple (washed, peeled, cut in pieces, ready to eat) (59.6 Cal)
• 0.7 oz of Celery (washed, cut in pieces, ready to eat) (3 Cal)
• 5/8 cup Pear Nectar, canned (66.3 Cal)
• ¼ cup crushed Ice (or 1 cube)*
• ½ cup Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside a blender's cup and blend them very well for at least 2 minutes.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Abacaxi & Aipo com Néctar de Pera 


Uma combinação muito refrescante, com um toque de doçura.


Suco No 64 
2 de Agosto de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 129 aproximadamente
Calorias por xícara = 64,5 aproximadamente

Abacaxi & Aipo com Néctar de Pera

Ingredientes 
• 121g de Abacaxi (lavado, descascado, cortado em pedaços, pronto para consumo) (59.6 Cal)
• 20g de Aipo (lavado, cortado em pedaços, pronto para consumo) (3 Cal)
• 5/8 xícara de Néctar de Pera em lata (66.3 Cal)
• ¼ xícara de Gelo triturado (ou 1 cubo)*
• ½ xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo do liquidificador e bata tudo muito bem por pelo menos 2 minutos.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.