Monday, January 18, 2016

#213  Orange, Lettuce & Mint


The Orange & Lettuce Week, Recipe 2

We got another perfect combination. You MUST try this one. FIVE stars! By the way, remember that you can attribute your own stars at the bottom of this post. Will you agree with me or not? Let me know!


Juice #213
January 18, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 91.27, approximately
Calories per Cup = 45.63, approximately



Orange, Lettuce & Mint

Ingredients
• 1 Orange, washed, peeled, cut in small pieces (6 oz) (80.74 Cal)
• 3 leaves of Romaine Lettuce, washed, chopped (1.90 oz) (9.9 Cal)
• 5 leaves of fresh Mint, washed (0.05 oz) (0.63 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the orange and 2 after the lettuce and mint.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: This juice has some pulp, but, for me, it was not necessary to strain it.



Laranja, Alface & Hortelã


Semana da Laranja + Alface, Receita 2

Conseguimos mais uma combinação perfeita. Você TEM que provar este suco. CINCO estrelas! A propósito, não esqueça que você pode atribuir suas próprias estrelas ao final desta postagem. Irá concordar comigo, ou não? Não deixe de me dizer!

Suco No 213 
18 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 91,27 aproximadamente
Calorias por xícara = 45,63 aproximadamente



Laranja, Alface & Hortelã

Ingredientes 
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (172g) (80,74 Cal)
• 3 folhas de Alface Romana, lavadas, picadas (55g) (9,9 Cal)
• 5 folhas de Hortelã fresca, lavada (1g) (0,63 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a laranja e 2 após a alface e a hortelã.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.