Monday, January 25, 2016

#220     Pear, Orange & Ginger


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The Pear Week, Recipe 2

So simple and so yummy. You can taste both the pear and the orange, and they mix wonderfully. There's just a hint of ginger, which breaks the overall sweetness of this juice.


Juice #220
January 25, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 176.56, approximately
Calories per Cup = 88.28, approximately




Pear, Orange & Ginger

Ingredients
• 1 Pear (Bosc), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (5.29 oz) (100.5 Cal)
• 1 Orange, washed, peeled, cut into small pieces (5.47 oz) (72.85 Cal)
• 1 slice of Ginger, washed, peeled, chopped (0.18 oz) (3.24 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pear and ginger and 1 after the orange.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: This juice doesn't need to be strained.



Pera, Laranja & Gengibre 


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Semana da Pera, Receita 2

Tão simples e tão gostoso! É possível perceber tanto o sabor da pera quanto o da laranja, que se combinam perfeitamente. Um leve toque de gengibre ajuda a quebrar um pouco a doçura natural do suco.

Suco No 220
25 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 176,56 aproximadamente
Calorias por xícara = 88,28 aproximadamente




Pera, Laranja & Gengibre

Ingredientes 
• 1 Pera (Bosc), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (150g) (100,5 Cal)
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (155g) (72,85 Cal)
• 1 fatia de Gengibre, lavada, descascada, picada (4g) (3,24 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a pera e o gengibre e 1 após a laranja.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.