Thursday, January 14, 2016

#209  Mango, Lettuce & Tangerine


The Mango Week, Recipe 5

Great combination of ingredients. Very tasty.


Juice #209
January 14, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 106.44, approximately
Calories per Cup = 53.22, approximately

Mango, Lettuce & Tangerine

Ingredients
• ½ Mango, washed, peeled, cut in small pieces (3.46 oz) (58.8 Cal)
• 3 leaves of Lettuce, washed, cut in small pieces (1.23 oz) (6.3 Cal)
• 2 Clementines, washed, peeled, separated in segments (2.75 oz) (41.34 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the mango, 1 after the lettuce and 1 on top of everything.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: It's not necessary to strain this juice. 



Manga, Alface & Bergamota


Semana da Manga, Receita 5

Grande combinação de ingredientes. Muito saboroso.

Suco No 209 
14 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 106,44 aproximadamente
Calorias por xícara = 53,22 aproximadamente

Manga, Alface & Bergamota

Ingredientes 
• ½ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (98g) (58,8 Cal)
• 3 folhas de Alface, lavadas, cortadas em pedaços pequenos (35g) (6,3 Cal)
• 2 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas separadas em gomos (78g) (41,34 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo após a manga, 1 após a alface e 1 no topo de tudo.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.