Saturday, January 16, 2016

#211  Mango, Orange & Parsley


The Mango Week, Recipe 7

Delicious!


Juice #211
January 16, 2016
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 172.23, approximately
Calories per Cup = 68.89, approximately

Mango, Orange & Parsley

Ingredients
• 1 Mango, washed, peeled, cut in small pieces (6.28 oz) (106.8 Cal)
• 6 segments of a large Orange (washed, peeled, separated in segments) cut in pieces (4.8 oz) (64.39 Cal)
• 2 tbsp of fresh Parsley, washed, chopped (0.11 oz) (1.04 Cal)
• 2 cubes of Ice*
•  cup of Water

How to Prepare It 
1. Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the mango and 1 after the orange and parsley.
2. Pour the juice in a large mug, add ½ cup of water and stir.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: This juice has some pulp, but, for me, it was not necessary to strain it.



Manga, Laranja & Salsa


Semana da Manga, Receita 7

Delicioso!


Suco No 211 
16 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 172,23 aproximadamente
Calorias por xícara = 68,89 aproximadamente

Manga, Laranja & Salsa

Ingredientes 
• 1 Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (178g) (106,8 Cal)
• 6 gomos de uma Laranja grande (lavada, descascada, separada em gomos), cortados em pedaços (137g) (64,39 Cal)
• 2 colheres de sopa de Salsa fresca lavada e picada (4g) (1,04 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
•  xícara de Água

Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a manga e 1 após a laranja e a salsa.
2. Derrame o suco num copo grande (600ml), adicione ½ xícara de água e mexa.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.