Saturday, January 2, 2016

#197  Tangerine & Orange

with Lemon Juice and Honey



The Citric Week, Recipe 7


Our last recipe of the Citric Week is absolutely simple, easy, fast and tasty!



Juice #197
January 2, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 203.13, approximately
Calories per Cup = 101.56, approximately

Tangerine & Orange
with Lemon Juice and Honey

Ingredients
• 3 Clementines/Cuties, washed, peeled, separated into segments (5.22 oz) (78.44 Cal)
• 1 Orange, washed, peeled, cut in pieces (4.51 oz) (59.69 Cal)
• 1 tbsp of Lemon Juice, bottled, 100% natural (1 Cal)
• 1 tbsp of Honey (64 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the tangerines and the orange.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: It's not necessary to strain this juice. 



Bergamota & Laranja

com Sumo de Limão Amarelo e Mel



Semana Cítrica, Receita 7


Nossa última receita da Semana Cítrica é absolutmente simples, fácil e rápida de preparar e gostosa!

Suco No 197 
2 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 203,13 aproximadamente
Calorias por xícara = 101,56 aproximadamente

Bergamota & Laranja
com Suco de Limão Amarelo e Mel

Ingredientes 
• 3 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (148g) (78,44 Cal)
• 1 Laranja, lavada, descascada, cortada em pedaços (127g) (59,69 Cal)
• 1 colher de sopa de Sumo de Limão Amarelo, engarrafado, 100% natural (1 Cal)
• 1 colher de sopa de Mel (64 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo entre a bergamota e a laranja.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.