Friday, January 8, 2016

#203  Apple, Mango & Tangerine


The Apple Week, Recipe 6

This is a thick juice, also, though not as much as yesterday's, and quite flavorful.




Juice #203
January 8, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 128.48, approximately
Calories per Cup = 64.24, approximately

Apple, Mango & Tangerine

Ingredients
• 1 Apple, red, washed, with skin, seeds removed, cut in small pieces (4.83 oz) (71.24 Cal)
• ¼ Mango, washed, peeled, cut in pieces (1.87 oz) (31.8 Cal)
• 1 Clementine, washed, peeled, separated into segments (1.73 oz) (25.44 Cal)
• 3 cubes of Ice*
•  cups of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 45 seconds. For a better result, put 1 cube of ice after the apple, 1 after the mango and 1 after the clementine.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: This juice has LOTS of pulp. I had to strain it.


Maçã, Manga & Bergamota


Semana da Maçã, Receita 6


Este é um suco espesso, também, mas não tanto quanto o de ontem, e bastante saboroso.


Suco No 203
8 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 128.48 aproximadamente
Calorias por xícara = 64.24 aproximadamente

Maçã, Manga & Bergamota

Ingredientes 
• 1 Maçã vermelha, lavada, com casca, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (137g) (71,24 Cal)
• ¼ Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços (53g) (31,8 Cal)
• 1 Bergamota bem pequena, lavada, descascada, separada em gomos (48g) (25,44 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
•  xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata tudo por cerca de 45 segundos. Para um resultado melhor, coloque 1 cubo de gelo após a maçã, 1 após a manga e 1 após a bergamota.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco ficou com polpa demais. Precisei coá-lo.


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