Monday, January 11, 2016

#206 Mango, Avocado & Tangerine


The Mango Week, Recipe 

This is a delicious juice with the velvety consistency that only avocado can provide.



Juice #206
January 11, 2016
This recipe makes 2 cups (18 fl.oz.)
Total Calories = 141.95, approximately
Calories per Cup = 70.97, approximately

Mango, Avocado & Tangerine

Ingredients
• 1/3 Mango, washed, peeled, cut in pieces (2.19 oz) (37.2 Cal)
• ¼ Avocado, washed, peeled, cut in pieces (1.20 oz) (54.4 Cal)
• 2 Clementines, washed, peeled, separated into segments (3.39 oz) (50.35 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 45 seconds. For a better result, put 1 ice cube after the mango, 1 after the avocado and 1 on top of all the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Manga, Abacate & Bergamota


Semana da Manga, Receita 2

Este é um suco delicioso com a consistência aveludada que somente o abacate consegue produzir.

Suco No 206
11 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 141,95 aproximadamente
Calorias por xícara = 70,97 aproximadamente

Manga, Abacate & Bergamota

Ingredientes
• 1/3 Manga, lavada, descascada, cortada em pedaços (62g) (37.2 Cal)
• ¼ Abacate, lavado, descascado, cortado em pedaços (34g) (54,4 Cal)
• 2 Bergamotas bem pequenas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (95g) (50,35 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1½ xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 45 segundos. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após a manga, 1 após o abacate e um sobre todos os ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.