Wednesday, January 6, 2016

#200  Apple, Pineapple & Avocado

with Agave


The Apple Week, Recipe 3

Today we reach two-thirds of the way towards our blog's main goal. This is our 200th recipe, and I am so glad to be celebrating this mark with a golden note. Our recipe today is one of those that carry just the perfect balance of ingredients. Delicious!


Juice #200
January 5, 2016
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 165.83, approximately
Calories per Cup = 82.91, approximately

Apple, Pineapple & Avocado
with Agave

Ingredients
• 1 Apple, green (I used Golden Delicious), washed, peeled, seeds removed, cut in small pieces (5 oz) (80.94 Cal)
• 2 cubes of Pineapple (ready to eat) (1.45 oz) (20.09 Cal)
• ¼ Avocado, washed, peeled, cut in pieces (0.98 oz) (44.8 Cal)
• 1 tsp of Agave (20 Cal)
• 2 cubes of Ice*
•  cups of Water

How to Prepare It 
1. Put the apple, 1 ice cube and ½ cup of water inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 30 seconds.
2. Add the rest of the ingredients to the blended apple and mix everything again for around 30 seconds. 

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: It's not necessary to strain this juice. 


Maçã, Abacaxi & Abacate

com Ágave


Semana da Maçã, Receita 3

Hoje alcançamos dois terços do caminho em direção ao objetivo principal deste blog. Esta é nossa receita número 200, e estou feliz em poder celebrar esta marca com chave de ouro. Nossa receita de hoje é uma daquelas que apresenta um equilíbrio perfeito de ingredientes. Deliciosa!

Suco No 200 
5 de janeiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 165,83 aproximadamente
Calorias por xícara = 82,91 aproximadamente

Maçã, Abacaxi & Abacate
com Ágave

Ingredientes 
• 1 Maçã verde, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (142g) (80,94 Cal)
• 2 cubos de Abacaxi (pronto para consumo) (41g) (20,09 Cal)
• ¼ Abacate, lavado, descascado, cortado em pedaços (28g) (44,8 Cal)
• 1 colher de chá de Ágave (20 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
•  xícaras de Água

Como preparar
1. Coloque a maçã, 1 cubo de gelo e ½ xícara de água dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 30 segundos.
2. Adicione o restante dos ingredientes à maçã já liquidificada e bata tudo novamente por cerca de 30 segundos.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.