Sunday, June 28, 2015

Juice #35 - Divine (Tomatoes, Beets, Carrots, Cucumber, Green Olives, Olive Oil, Vinegar, Garlic, Parsley, Mint, Salt) You can't miss this one!



#35 Tomatoes & Other Veggies



Simply divine! Another perfect combination of ingredients. You can't miss this one! Really. 




Juice #35
June 28, 2015
This recipe makes 3 cups (24 fl oz) 
Total Calories = 79, approximately
Calories p/Cup = 26.33, approximately

Tomatoes & Other Veggies

Ingredients
• 2 medium-sized Tomatoes (6.9 oz) (35.3 Cal) 
• 1 slice of Beets, raw (0.85 oz without skin) (10.6 Cal) 
• 2 small Carrots (snack size, ready to eat) (0.38 oz) (4.5 Cal) 
• 0.88 oz Cucumber (without skin) (3.5 Cal) 
• 3 small green Olives (no pits) (9 Cal) 
• ¼ tsp Olive Oil, Extra Virgin (10 Cal) 
• 1 tbsp Red Wine Vinegar (3 Cal) 
• 1 pinch of Garlic Paste (2 Cal) 
• A few small leaves (around 6) of fresh Parsley 
• ½ tsp crushed Mint, dry 
• 1 pinch of Salt 
• 1 cup crushed Ice (or 2 cubes)* 
• 2 cups of water 

How to Prepare It 
1. Wash the tomatoes carefully, quarter them and put then inside the cup of a small blender. 
2. Wash the beet carefully, cut off a slice, cut the slice in small pieces and add them to the blender. 
3. Cut the carrots in small pieces and put them together with the other ingredients. 
4. Wash carefully the cucumber, cut off a small piece, chop it and add it to the blender. 
5. Add ½ cup of ice (or 2 cubes) and 1 cup of water and blend everything well, for around 1 minute.
6. Add to the mixture: the olives, olive oil, vinegar, garlic paste, parsley, mint and salt, the rest of the ice and 1 cup of water and blend it all again for another minute. 
7. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands. 
8. Blend the juice again for at least 30 seconds. 
9. Repeat steps 7 and 8 two or three times to make your juice really smooth.**

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
**Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 




Tomates & Outros Vegetais



Simplesmente divino! Outra combinação perfeita de ingredientes. Você não pode perder! Sério. 

Suco No 35 
28 de junho de 2015 
Esta receita faz 3 xícaras (709ml) 
Calorias totais = 79 aproximadamente 
Calorias por xícara = 26,33 aproximadamente

Suco de Tomates & Outros Vegetais 

Ingredientes 
• 2 Tomates, tamanho médio (196g) (35.3 Cal) 
• 1 fatia de Beterraba crua (24g sem a casca) (10.6 Cal) 
• 2 Cenouras pequenas (tamanho aperitivo, prontas para consumo) (11g) (4.5 Cal) 
• 25g de Pepino descascado (3.5 Cal) 
• 3 Azeitonas verdes pequenas sem caroço (9 Cal) 
• ¼ colher de chá de Azeite de Olive Extra-virgem (10 Cal) 
• 1 colher de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (3 Cal) 
• 1 pitada de Pasta de Alho (2 Cal) 
• Cerca de 6 folhas pequenas de Salsa 
• ½ colher de chá de Hortelã seca, triturada 
• 1 pitada de sal 
• 1 xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)* 
• 2 xícaras de Água 

Como prepara
1. Lave bem os tomates, corte-os em quatro e coloque-os dentro do copo de um liquidificador pequeno. 
2. Lave bem a beterraba, corte uma fatia, corte a fatia em pedaços pequenos e junte-os aos tomates. 
3. Corte as cenouras em pedaços pequenos e adicione-os ao liquidificador. 
4. Lave o pepino cuidadosamente, descasque um pedaço pequeno, corte-o em pedaços menores e coloque-os junto com os outros ingredientes. 
5. Adicione ½ xícara de gelo triturado (ou 2 cubos) e 1 xícara de água e misture tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto. 
6. Adicione à mistura: as azeitonas, o azeite de oliva, o vinagre, a pasta de alho, folhas de salsa, hortelã, sal, o resto do gelo e da água e misture tudo de novo por mais 1 minuto. 
7. Cubra a tampa do liquidificador com uma camada grossa de papel-toalha, pressione o papel contra a tampa e sacuda o copo do liquidificador vigorosamente com as duas mãos. 
8. Misture o suco novamente por pelo menos 30 segundos. 
9. Repita os passos 7 e 8 duas ou três vezes para que o suco fique bem liso.** 

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
**Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.