Thursday, June 18, 2015

Juice #25 - Waterberries (Watermelon, Strawberry, Coconut Water) D.E.L.I.C.I.O.U.S!



#25 Watermelon & Strawberries


Another easy and fast to prepare juice, yet absolutely delicious!


Juice #25
June 18, 2015
This recipe makes 3 cups (24 oz)
Total Calories = 145, approximately
Calories p/Cup = 48.33, approximately

Watermelon & Strawberries

Ingredients
• 10.3 oz Watermelon (87 Cal)
• 4 Strawberries, large (4.5 oz without their green tops) (35.5 Cal)
• ½ cup Coconut Water
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*


How to Prepare It
1. Wash the watermelon, cut off  1 to 4 slices (depending on the size of the fruit), remove their skin, cut them in small pieces and put them inside the cup of a small blender.
2. Wash the strawberries carefully, remove and discard their green tops and cut them in pieces directly into the blender's cup.
3. Add the ice and the coconut water.  
4. Blend everything very well, for at least 30 seconds.
5. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
6. Blend the juice again for at least 30 seconds.
7. Repeat steps 5 and 6 two or three times to make your juice really smooth.**

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
**Note 2: You can strain your juice, but it's not necessary.


Melancia & Morango


Outro suco fácil e rápido de preparar, mas nem por isso menos delicioso!

Suco No 25
18 de junho de 2015
Esta receita faz 3 xícaras (709ml)
Calorias totais = 145, aproximadamente
Calorias por xícara = 48,33 aproximadamente

Melancia & Morango

Ingredientes
• 290g Melancia (87 Cal)
• 4 Morangos grandes (126g sem os topos verdes) (35,5 Cal)
• ½ xícara Água de Coco
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*

Como preparar
1. Lave a melancia, corte de uma a quatro fatias (dependendo do tamanho da fruta), retire a casca, corte as fatias em pedaços pequenos e coloque-os no copo de um liquidificador pequeno.
2. Lave os morangos cuidadosamente, remova e jogue fora seus topos verdes e corte-os em pedaços diretamente dentro do copo do liquidificador.
3. Adicione o gelo e a água de coco.  
4. Misture tudo muito bem, por pelo menos 30 segundos.
5. Cubra a tampa do liquidificador com uma camada grossa de papel-toalha, pressione o papel contra a tampa e sacuda o copo do liquidificador vigorosamente com as duas mãos.
6. Misture tudo muito bem, novamente, por pelo menos 30 segundos.
7. Repita os passos 5 e 6 duas ou três vezes para que o suco fique bem liso.**

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
**Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.