Tuesday, November 3, 2015

#139  Orange & Tomato

with Spinach & Ginger


Variations on a Theme, Week 1: Orange & Tomato


The second variation for the Orange & Tomato theme included spinach and ginger, and the result was still better than the first variation. What a tasty juice! You definitely must try this one.




Juice #139
November 2, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 103.84 approximately
Calories per Cup = 51.92, approximately

Orange & Tomato
with Spinach and Ginger

Ingredients
• 1 Orange, medium size, washed, peeled, white skin removed, cut in pieces (5.22 oz) (69.56 Cal)
• 1 Tomato, medium size (5.11 oz), washed, cut in pieces (26.1 Cal)
• A handful (0.88 oz) of Spinach leaves, washed, chopped (5.75 Cal)
• 1 small slice (0.11 oz) of Ginger, washed, peeled, shopped (2.43 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put 2 ice cubes between the orange and the tomato, and 1 ice cube between the tomato and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Laranja & Tomate

com Espinafre e Gengibre


Variações sobre o mesmo tema, Semana 1: Laranja & Tomate


A segunda variação da série Laranja & Tomate incluiu espinafre e gengibre, e o resultado foi ainda melhor do que o da primeira variação. Que suco saboroso! Este você tem que experimentar!


Suco No 139 
3 de novembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 103,84 aproximadamente
Calorias por xícara = 51,92 aproximadamente

Laranja & Tomate
com Espinafre e Gengibre

Ingredientes 
• 1 Laranja de tamanho médio, lavada, descascada, cortada em pedaços (148g) (69,56 Cal)
• 1 Tomate de tamanho médio (145g), lavado, cortado em pedaços (26,1 Cal)
• Um punhado (25g) de folhas de Espinafre, lavadas, picadas (5,75 Cal)
• 1 fatia pequena (3g) de Gengibre, lavada, descascada, picada (2,43 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 2 cubos de gelo entre a laranja e o tomate e 1 cubo de gelo entre o tomate e o restante dos ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

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