Sunday, September 27, 2015

#116 Colorado (Byers-grown) Melon* & Spinach


with Sparkling Mineral Water



The mineral water brings an exotic feeling and flavor to this juice, which is amazingly low in calories.

*If you don't have access to this particular melon, just use Cantaloupe instead. The Byers-grown melon is sweeter and tastier than the regular Cantaloupe, but both have similar flavors.



Juice #116
September 27, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 45.89 approximately
Calories per Cup = 22.94, approximately


Colorado (Byers-grown) Melon & Spinach
with Sparkling Mineral Water



Ingredients
• 4 oz of Colorado (Byers-grown) Melon, washed, peeled, cut in pieces (38.76 Cal)
• 1 oz of Spinach, leaves only, washed, torn (7.13 Cal)
• 5 cubes of Ice*
• 1 cup of Sparkling Mineral Water




How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice between the layers of melon and spinach.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.

Colorado (Byers-grown) Melon



Melão Cantaloupe & Espinafre


+ Água Mineral com Gás



A água mineral confere um toque e um sabor exóticos a este suco, que é incrivelmente baixo em calorias.


Suco 
No 116
27 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 45,89 aproximadamente
Calorias por xícara = 22,94 aproximadamente


Melão Cantaloupe & Espinafre
+ Água Mineral com Gás


Ingredientes
• 114g de Melão Cantaloupe, lavado, descascado, cortado em pedaços (38.76 Cal)
• 31g de Espinafre, folhas apenas, lavadas, rasgadas em pedaços (7.13 Cal)
• 5 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água Mineral com Gás

Como preparar

Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo entre as camadas de melão e espinafre.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.