Tuesday, September 22, 2015


#112    Mixed Grapes

with Pineapple Juice


Mixing a fruit or vegetable with some canned or bottled juice is a practical and fast way of coming up with an original recipe when you don't have time for a lot of thinking and preparation. Keep in mind, however, that commercial juices, even when 100% natural, are generally very sweet and contain preservatives. Also, canned or bottled juices tend to be highly caloric.




Juice #112
September 22, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 366.41 approximately
Calories per Cup = 183.2, approximately

Mixed Grapes
with Pineapple Juice

Ingredients
• 11.39 oz of mixed seedless Grapes (black, red and green), washed (216.41 Cal)
• 1 small can (177 ml) of Pineapple Juice (100%) (150 Cal)
• 5 cubes of Ice*

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.



Uvas Mistas

com Suco de Abacaxi


Misturar uma fruta ou vegetal com suco de lata ou garrafa é uma forma prática e rápida de criar uma receita original quando você não dispõe de muito tempo para pensar e preparar. Lembre-se, porém, que sucos comerciais, mesmo quando 100% naturais, são geralmente muito doces e contêm conservantes. Também, sucos em lada ou garrafa tendem a ter um valor calórico alto.

Suco No 112
22 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 366,41 aproximadamente
Calorias por xícara = 183,2 aproximadamente

Uvas Mistas
com Suco de Abacaxi

Ingredientes
• 323g de Uvas sem sementes, mistas (preta, branca e rosé), lavadas (216,41 Cal)
• 1 lata pequena (177 ml) de Suco de Abacaxi (100%) (150 Cal)
• 5 cubos de Gelo*

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.