Tuesday, September 1, 2015

#94     White Peach & Tangerine


Same as yesterday's recipe: amazingly simple and tasty, naturally sweet, and healthy, though not outstandingly low in calories. The difference: this one is still more delicious! 




Juice #94
September 1, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 102.9 approximately
Calories per Cup = 51.4, approximately

White Peach & Tangerine

Ingredients
• 1 Peach (White), washed, peeled, pit discarded, cut in small pieces (4.9 oz) (54.21 Cal)
• 2 small Tangerines washed, peeled, separated into segments (3.25 oz) (48.76 Cal)
• 1 cube of Ice*
• 1¼ cups of Water

How to Prepare It 
1. Put the peach inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender), and top it with the ice.
2. Add the other ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Pêssego Branco & Bergamota


Igual à receita de ontem: incrivelmente simples e gostoso, naturalmente doce, e saudável, apesar de não ser excepcionalmente baixo em calorias. A diferença: este é ainda mais delicioso! 

Suco No 94 
1o de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 102,9 aproximadamente
Calorias por xícara = 51,4 aproximadamente

Pêssego Branco & Bergamota

Ingredientes
• 1 Pêssego Branco, lavado, descascado, caroço descartado, cortado em pedaços pequenos (139g) (54,21 Cal)
• 2 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, parte branca interna removida, separadas em gomos (92g) (48,76 Cal)
• 1 cubo de Gelo*
• 1¼ xícaras de Água

Como preparar
1. Coloque o pêssego dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) com o gelo por cima.
2. Acrescente o restante dos ingredientes e bata tudo por pelo menos 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.