Saturday, September 5, 2015

#98     Tangerine, Orange & Kiwi


Super-delicious!



Juice #98
September 5, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 146.5 approximately
Calories per Cup = 73.25, approximately

Tangerine, Orange & Kiwi

Ingredients
• 2 small Tangerines washed, peeled, separated into segments (4.20 oz) (63.07 Cal)
• 1 Orange, washed, peeled, white skin removed, cut in small pieces (3.38) (45 Cal)
• 1 Kiwi, washed, peeled, cut in small pieces (2.22 oz) (38.43 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
1. Put the tangerines inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender), and top it with 1 cube of ice.
2. Add the orange and top it with a second ice cube.
3. Add the rest of the ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Bergamota, Laranja & Kiwi


Super delicioso! 

Suco No 98 
5 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 146,5 aproximadamente
Calorias por xícara = 73,25 aproximadamente

Bergamota, Laranja & Kiwi

Ingredientes
• 2 Bergamotas pequenas, lavadas, descascadas, separadas em gomos (119g) (63,07 Cal)
• 1 Laranja, lavada, descascada, pele branca removida, cortada em pedaços (96g) (45 Cal)
• 1 Kiwi, lavado, descascado, cortado em pedaços (63g) (38,43 Cal)
• 4 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
1. Coloque as bergamotas dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) com 1 cubo de gelo por cima.
2. Acrescente a laranja e mais um cubo de gelo por cima.
3. Adicione o restante dos ingredientes e bata tudo por cerca de 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

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