Thursday, September 24, 2015

#114     Grapes & Pineapple

with Grape Juice and Pineapple Juice


For the two past recipes, we had grapes with pineapple juice, then pineapple with grape juice. Today, we are going to mix them all together for a new combination of the same ingredients.




Juice #114
September 24, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 279.69 approximately
Calories per Cup = 139.84, approximately

Grapes & Pineapple
with Grape Juice and Pineapple Juice

Ingredients
• 4.16 oz of mixed Grapes (black, green and red), washed (79.06 Cal)
• 2 oz of Pineapple, washed, peeled, cut in pieces (27.93 Cal)
• ½ cup of Grape Juice (100%, no sugar added) (72.51 Cal)
• ½ cup of Pineapple Juice (100%) (100.19 Cal)
• 6 cubes of Ice*

How to Prepare It
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice between the layers of grapes and pineapple.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Uva & Abacaxi

com Suco de Uva e Suco de Abacaxi


Para as duas receitas anteriores, tivemos uvas com suco de abacaxi e depois abacaxi com suco de uva. Hoje, vamos misturar tudo para uma nova combinação dos mesmos ingredientes.


Suco No 114
24 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 279,69 aproximadamente
Calorias por xícara = 139,84 aproximadamente

Uva & Abacaxi
com Suco de Uva e Suco de Abacaxi

Ingredientes
• 118g de Uvas mistas (preta, rosé e branca), lavadas (79,06 Cal)
• 57g de Abacaxi, lavado, descascado, cortado em pedaços (27,93 Cal)
• ½ xícara de de Suco de Uva (100%, sem açúcar) (72,51 Cal)
• ½ xícara de Suco de Abacaxi (100%) (100,19 Cal)
• 6 cubos de Gelo*

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque o gelo entre as camadas de uva e abacaxi.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.