Monday, September 21, 2015

#111     Avocado & Red Chard

with Ginger and Mint


This is a very creamy and refreshing juice with a very exquisite flavor.





Juice #111
September 21, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 125.56 approximately
Calories per Cup = 62.78, approximately

Avocado & Red Chard
with Ginger and Mint

Ingredients
• 2.57 oz of Avocado, washed, peeled, pit discarded, cut in pieces (116.8 Cal)
• 1 oz of Red Chard, washed, torn into pieces (5.7 Cal)
• 0.11 oz of Ginger, washed, peeled, chopped (2.43 Cal)
• 2 leaves of fresh Mint, washed (0.63 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• 1½ cups of Water

How to Prepare It
1. Put the avocado inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and top it with the cubes of ice. 
2. Add the rest of the ingredients and blend everything very well for at least 1 minute.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary.


Abacate & Acelga Vermelha

com Gengibre e Hortelã


Este é um suco muito cremoso e refrescante com um sabor muito requintado.


Suco No 111
21 de setembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 125,56 aproximadamente
Calorias por xícara = 62,78 aproximadamente

Abacate & Acelga Vermelha
com Gengribre e Hortelã

Ingredientes
• 73g de Abacate, lavado, descascado, caroço descartado, cortado em pedaços (116,8 Cal)
• 30g de Acelga Vermelha, lavada, rasgada em pedaços (5,7 Cal)
• 3g de Gengibre, lavado, descascado, picado (2,43 Cal)
• 2 folhas de Hortelã fresca, lavadas (0,63 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• 1½ xícaras de Água

Como preparar
1. Coloque o abacate dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e os cubos de gelo por cima.
2. Adicione o restante dos ingredientes e bata tudo por cerca de 1 minuto.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes.
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.