Thursday, December 17, 2015

#183  Banana, Pineapple (canned) & Apple


The Banana Week, Recipe 5

What a great make up for yesterday's recipe! This juice is absolutely delicious (which is kind of obvious when you think of banana, pineapple and apple put together). AND isn't this still another gorgeous pastel color?



Juice #183
December 17, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 150.3, approximately
Calories per Cup = 75.15, approximately

Banana, Pineapple (canned) & Apple

Ingredients
• ½ Banana, washed, peeled, cut in small pieces (1.90 oz) (48.06 Cal)
• ½ cup of  canned, crushed Pineapple (I used Dole) (70 Cal)
• ¼ slice of Apple, red, washed, peeled, seeds removed, cut in pieces (2.15 oz) (32.24 Cal)
• 4 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 2 ice cubes in the bottom of the cup and 2 after the banana.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: It's not necessary to strain this juice. 



Banana, Abacaxi em Lata & Maçã


Semana da Banana, Receita 5


Que recuperação depois de desastre de ontem! Este suco é absolutamente delicioso (o que é mais ou menos óbvio, quando se pensa em banana, abacaxi e maçã juntos). E o que dizer de mais esta linda cor pastel?

Suco No 183 
17 de dezembro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 150,3 aproximadamente
Calorias por xícara = 75,15 aproximadamente

Banana, Abacaxi em Lata & Maçã

Ingredientes 
• ½ Banana, lavada, descascada, cortada em pedaços pequenos (54g) (48,06 Cal)
• ½ xícara de Abacaxi enlatado, picado (usei Dole) (70 Cal)
• ¼ de fatia de Maçã vermelha, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços (62g) (32,24 Cal)
• 4 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) bata por cerca de 1 minuto. Para um resultado melhor, coloque 2 cubos de gelo no fundo do copo e 2 após a banana.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.