Tuesday, July 14, 2015

Juice #50 - Peaberry (Peach, Strawberries, Peach Tea, Coconut Water) Divinely delicious!



#50  Peach & Strawberry

with Peach Tea and Coconut Water


Today I used for the first time my new blender, which has a quite potent engine (not quiet at all).  I used one of the single serve cups that comes with the kit. I was delighted with how fast and well my juice was blended, leaving no trace of pulp (and I did not peel the peach). I will post more, in the near future, about the blenders (the new and the one I had been using up to today), and how I finally decided which blender to buy among so many options. For now, let's concentrate on today's recipe.

As I promised yesterday, I am bringing to you, today, a divinely delicious juice! It's simple, fast to prepare and absolutely flavorful.



Juice Juice #50 
July 14, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 137, approximately
Calories per Cup = 68.5,approximately

Peach & Strawberry 
with Peach Tea and Coconut Water

Ingredients
• 1 White Peach with skin (5.86 oz after removing pit) (66.4 Cal)
• 2.2 oz Strawberries (green tops removed) (17.76 Cal)
• ½ cup Coconut Water (22.5 Cal)
• 1 cup Peach Tea, bottled, slightly sweet (30 Cal)*
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)**

How to Prepare It 
1. Wash the peach carefully and cut it in pieces directly inside the cup of a small blender (or the small cup of a regular blender).
2. Wash the strawberries carefully, remove their green tops and cut them in pieces directly into the blender.
3. Add the other ingredients and blend everything well for around 1 minute.
4. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
5. Blend the juice again for at least 30 seconds.
6. Repeat steps 4 and 5 three times to make your juice really smooth.***

*Note 1: I used Honest Tea - Peach Oo-La-Long - Just a tad sweet (bought it at Whole Foods).
**Note 2: Because I used a blender with a potent engine, I didn't bother about using crushed ice. The blender was able to crush the ice cubes in a blink.
***Note 3: You can strain the juice, but it's not necessary. If you are using a potent blender, you can skip steps 4 to 6.






Pêssego & Morango

com Chá de Pêssego e Água de Coco


Hoje usei pela primeira vez meu novo liquidificador, que possui um motor bastante potente (e barulhento). Usei um dos copos individuais que acompanham o kit. Fiquei encantada com a rapidez e eficiência com que meu suco foi liquidificado sem deixar traços de polpa (e não retirei a casca do pêssego). Farei uma postagem, em futuro próximo, sobre os liquidificadores (o novo e o que vinha usando até agora), e como finalmente decidi qual liquidificador comprar dentre tantas opções. Por agora, porém, vamos nos concentrar na receita de hoje.

Como prometi ontem, hoje estou trazendo para vocês um suco divinamente delicioso! É simples, rápido de preparar e absolutamente saboroso.

Suco No 50 
14 de julho de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 137 aproximadamente
Calorias por xícara = 68,5 aproximadamente

Pêssego & Morango 
com Chá de Pêssego e Água de Coco


Chá de Pêssego engarrafado
Foto encontrada na Internet (google.com.br)
no site mencionado na Observação 1
Ingredientes 
• 1 Pêssego Branco com casca (166g após remover o caroço) (66.4 Cal)
• 63g de Morangos (topos verdes removidos) (17.76 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22.5 Cal)
• 1 xícara de Chá de Pêssego engarrafado, levemente doce (30 Cal)*
• ½ chícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)**

Como preparar
1. Lave bem o pêssego e corte-o em pedaços diretamente dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou um copo pequeno de um liquidificador normal).
2. Lave bem os morangos, remova os topos verdes e corte-os dentro do copo com o pêssego.
3. Adicione os outros ingredientes e bata tudo muito bem por pelo menos 1 minuto.
4. Pressione uma camada grossa de papel toalha contra a tampa do liquidificador e sacuda-o vigorosamente com as duas mãos.
5. Bata a mistura, novamente, por cerca de 30 segundos.
6. Repita os passos 4 e 5 três vezes para que o suco fique bem liso.**

*Observação 1: Usei Honest Tea - Peach Oo-La-Long - Levemente doce (comprei no Whole Foods). Você pode substituí-lo por outro chá de pêssego engarrafado disponível no Brasil. Encontrei este, na Internet: http://www.querotebio.com/produto/cha-frio-de-pessego-bio-500ml-la-finestra/
**Observação 2: Como usei um liquidificador potente, hoje, pude usar dois cubos de gelo, em vez de gelo triturado. O motor potente liquidifica os cubos de gelo num piscar de olhos.
***Observação 3: Você pode coar o suco, mas não é necessário. Se usar um liquidificador potente, pode pular os passos 4 a 6.


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