Sunday, July 12, 2015

Juice #49 - Just Tasty Update (Diced Canned Tomatoes, Garlic, Green Olives, Mint, Onion, Salt, Vinegar) Flavorful!




#49 New and Updated
Diced Tomatoes (canned) & Carrot Juice


So I tried a new version of yesterday's juice, and it turned out much more flavorful. I didn't change the basic ingredients; just the seasonings. I would really love if somebody tried both versions and let me know her/his opinion about each of them!




Juice Juice #49
July 12, 2015
This recipe makes 2½ cups (20 fl.oz.)
Total Calories = 112, approximately
Calories per Cup = 44.8, approximately

Diced Tomatoes (canned) & Carrot Juice,
new and updated version


Ingredients
• ½ can of Diced Tomatoes, no salt added (7.23 oz) (52.5 Cal)
• ½ cup of Carrot Juice, bottled, 100% natural (40 Cal)
• 1 tbsp Red Wine Vinegar (3 Cal)
• 5 Green Olives (15 Cal)
• 0.18 Onion, chopped (1.6 Cal)
• 1 pinch Garlic Paste
• 1 pinch Mint, dry, crushed
• 1 pinch Salt
• ½ cup crushed Ice (or 2 cubes)*
• 2 cups Water

How to Prepare It
1. Put all the ingredients (except for 1 cup of water) inside a small blender and blend everything well, for around 1 minute.
2. Cover the blender's lid with a thick layer of paper towel, press the paper against the lid and shake the blender's cup vigorously with both hands.
3. Blend the juice again for at least 30 seconds.
4. Repeat steps 2 and 3 three times to make your juice really smooth.
5. Put the rest of the water inside the blender's empty cup, shake it and add it to the juice. Stir it.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.


Nova Versão

Tomates em Pedaços (Enlatados) & Suco de Cenoura 


Como disse que faria, tentei uma nova versão do suco de ontem, e ele ficou muito mais saboroso. Não mudei os ingredientes básicos; apenas os temperos. Gostaria imensamente que alguém tentasse ambos e postasse um comentário sobre o que achou de cada um!

Suco No 49
12 de julho de 2015
Esta receita faz 2½ xícaras (591ml)
Calorias totais = 112 aproximadamente
Calorias por xícara = 44,8 aproximadamente


Tomates em Pedaços (enlatados) & Suco de Cenoura,
nova versão


Ingredientes
• ½ lata de Tomates em pedaços, sem sal (205g) (52.5 Cal)
• ½ xícara de Suco de Cenoura engarrafado, 100% natural (40 Cal)
• 1 colher de sopa de Vinagre de Vinho Tinto (3 Cal)
• 5 Azeitonas Verdes (15 Cal)
• 4g de Cebola picada (1.6 Cal)
• 1 pitada de Pasta de Alho
• 1 pitada de Hortelã seca
• 1 pitada de Sal
• ½ xícara de Gelo triturado (ou 2 cubos)*
• 2 xícaras de Água

Como preparar
1. Coloque todos os ingredientes (à exceção de 1 xícara de água) dentro do copo de um liquidificador pequeno e bata tudo muito bem, por pelo menos 1 minuto.
2. Pressione uma camada grossa de papel toalha contra a tampa do liquidificador e sacuda-o vigorosamente com as duas mãos.
3. Bata a mistura, novamente, por cerca de 30 segundos.
4. Repita os passos 2 e 3 três vezes para que o suco fique bem liso.
5. Coloque o resto da água dentro do copo vazio do liquidificador, sacuda e coloque essa água junto com o suco. Misture.

*Observação:
O gelo ajuda a triturar os ingredientes.

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