Wednesday, October 7, 2015

#123     Cantaloupe & Avocado

with Coconut Water and Lemon Juice


This juice is naturally sweet, very smooth and very flavorful. Avocado's texture is unbeatable in a juice. As for its flavor, it's not actually dominant, so you can use it even if you are not a fan of it, just for the texture (and nutrients, of course).




Juice #123 
October 7, 2015
This recipe makes 2 cups (16 fl.oz.)
Total Calories = 215.54 approximately
Calories per Cup = 107.77, approximately

Cantaloupe & Avocado
with Coconut Water and Lemon Juice 

Ingredients
• 2 slices of Cantaloupe, washed, peeled, weeds removed, cut in pieces (6 oz) (57.8 Cal)
• ¼ of a small Avocado, washed, peeled, cut in pieces (2.96 oz) (134.24 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 1 tbsp of Lemon Juice, bottled, 100% natural (1 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• ½ cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put the ice cubes between the cantaloupe and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 


Melão Cantaloupe & Abacate

com Água de Coco e Sumo de Limão 



Este suco é naturalmente doce, muito cremoso e muito saboroso. A textura do abacate é imbatível num suco. Quanto ao sabor, não é realmente dominante, então você pode usá-lo, mesmo que não seja muito apreciador da fruta, apenas pela textura (e nutrientes, naturalmente).

Suco No 123 
7 de outubro de 2015
Esta receita faz 2 xícaras (450ml)
Calorias totais = 215,54 aproximadamente
Calorias por xícara = 107,77 aproximadamente

Melão Cantaloupe & Abacate
com Água de Coco e Sumo de Limão

Ingredientes 
• 2 fatias de Melão Cantaloupe, lavado, descascado, sementes removidas, cortadas em pedaços (170g) (57,8 Cal)
• ¼ de Abacate pequeno, lavado, descascado, cortado em pedaços (83,9g) (134,24 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 1 colher de sopa de Sumo de Limão engarrafado, 100% natural (1 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre a camada de melão e o restante dos ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.