Thursday, October 29, 2015

#134   Butternut Squash, Mango & Raspberries

with Coconut Water


It's Fall Season and it's Halloween week, so we couldn't miss a very orange Squash Juice, correct?
We included some mango and coconut water, to add some sweetness, and a few raspberries to boost the orange color and the flavor. It tastes great! All you need to do, to bribe your children into drinking a healthy "treat" this Saturday, is to incorporate a cheap, cute, not scary at all, Halloween ornament (it's a little button-like ornament; they drink the juice to get the token).




Juice #134 
October 29, 2015
This recipe makes 1.75 cups (14 fl.oz.)
Total Calories = 161.21 approximately
Calories per Cup = 92.12, approximately

Butternut Squash, Mango & Raspberries
with Coconut Water 

Butternut Squash
Picture from Google Pictures
Ingredients
• ½ cup (2.19 oz) of Butternut Squash, washed, peeled, seeds removed, cut in very small pieces (91.2 Cal)
• ½ cup (2.61 oz) of Mango, washed, peeled, pit removed, cut in very small pieces (43.8 Cal)
• 7 Raspberries (0.85 oz), washed (3.71 Cal)
• ½ cup of Coconut Water (22.5 Cal)
• 6 cubes of Ice*
• ½ cup of Water

How to Prepare It 
Put all the ingredients inside the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and blend everything very well for at least 1 minute. For a better result, put 3 ice cubes between the squash and the mango, and 3 cubes between the mango and the rest of the ingredients.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients. 
Note 2: You can strain the juice, but it's not necessary. 



A Abóbora de Pescoço possui uma aparência exterior completamente diferente da "Butternut Squash", mas o interior parece ser semelhante. Não sei quanto ao sabor. Acredito, porém, que possa ser usada nesta receita. Fotos do Google Imagens



Abóbora, Manga & Framboesa

com Água de Coco 


É a semana do Dia das Bruxas (Halloween), então não poderia faltar um Suco de Abóbora bem cor-de-laranja, certo? Incluímos um pouco de manga e água de coco, para um toque mais adocicado, e algumas framboesas para salientar a cor e aperfeiçoar o sabor. Ficou muito gostoso! Tudo o que você precisa fazer, para subornar as crianças a beberem uma "guloseima" saudável neste sábado, é incorporar um ornamento barato, bonitinho e nada assustador, típico de Halloween (usei um broche pequenininho; eles bebem o suco para ganhar a lembrancinha).

Suco N134 
29 de outubro de 2015
Esta receita faz 1.75 xícaras (414ml)
Calorias totais = 161,21 aproximadamente
Calorias por xícara = 92,12 aproximadamente

Abóbora, Manga & Framboesa
com Água de Coco

Ingredientes 
• ½ xícara (63g) de Abóbora, lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços bem pequenos (91,2 Cal)
• ½ xícara (73g) de Manga, lavada, descascada, caroço removido, cortada em pedaços bem pequenos (43,8 Cal)
• 7 Framboesas (24g), lavadas (3,71 Cal)
• ½ xícara de Água de Coco (22,5 Cal)
• 6 cubos de Gelo*
• ½ xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata tudo por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 3 cubos de gelo entre a camada de abóbora e manga, e 3 cubos entre a camada de manga e o restante dos ingredientes.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar melhor os ingredientes. 
Observação 2: Você pode coar o suco, mas não é necessário.