Sunday, February 14, 2016

Juice #240 - A-P-P (Apple, Peach, Pineapple) A little acid, but oh so smooth!



#240   Apple, Peach (yellow, frozen) & Pineapple


I've given 4 stars to this juice. Don't forget to attribute your own at the bottom of this post!


We are starting a week without a theme. I have lots of different supplies in the fridge, and I want to use them before buying more. Among those, there's still some pineapple left from last week, so I'll be using it in a couple of this week's recipes.

Our first juice of the week came out a bit too acid for me, but the different flavors blend quite well. The texture is perfect, a bit thick and really smooth. If I had to change anything, I would just add some honey for extra sweetness.


Juice #240
February 14, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 132.88, approximately
Calories per Cup = 66.44, approximately





Apple, Peach (yellow, frozen) & Pineapple

Ingredients
• 1 Apple, red, small, washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (2.93 oz) (43.68 Cal)
• ¾ cup of Yellow Peach, frozen, cuto into small pieces (3.21 oz) (50 Cal)
• ½ cup of Pineapple, ready to eat, center removed, cut into small pieces (2.79 oz) (39.2 Cal)
• 2 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put the ice between the apple and the pineapple, followed by the frozen peach.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Maçã, Pêssego (amarelo, congelado) & Abacaxi


Atribuí 4 estrelas a este suco. Não deixe de atribuir as suas ao final desta postagem!



Estamos começando uma semana sem tema. A geladeira está cheia de ingredientes diversos, e quero usá-los antes de comprar mais. Entre esses ingredientes, existe uma sobra do abacaxi da semana passada, e irei usá-lo em umas duas ou três receitas desta semana.

Nosso primeiro suco da semana ficou um pouco ácido demais para o meu gosto, mas os sabores das frutas usadas combinaram muito bem. A textura é perfeita, espessa e verdadeiramente cremosa. Se tivesse que mudar algo, acrescentaria um pouco de mel para cortar a acidez.

Suco No 240
14 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 132,88 aproximadamente
Calorias por xícara = 66,44 aproximadamente




Maçã, Pêssego (amarelo, congelado) & Abacaxi

Ingredientes
• 1 Maçã vermelha, pequena, lavada, descascada, sementes removidas, picada (84g) (43,68 Cal)
• ¾ xícara de Pêssego amarelo congelado picado (140g) (50 Cal)
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (80g) (39,2 Cal)
• 2 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque o gelo entre a maçã e o abacaxi, seguidos pelo pêssego congelado.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.


No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment. Please know that any feedback is appreciated.
Obrigada por disporem de tempo para comentar. Suas sugestões são altamente apreciadas.