Monday, February 8, 2016

Juice #234 - Pinepearwi (Pineapple, Pear, Kiwi) - Great, yummy juice!

#234  Pineapple, Pear & Kiwi


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The Pineapple Week, Recipe 2

This juice has two fruits that are quite acid, but, amazingly, it has just a hint of acidity. I am positive that the pear is responsible for this wonderful balance. Actually, I became a huge fan of using pear as an ingredient to neutralize the acidity of other ingredients. Great juice, really yummy!


Juice #234
February 8, 2016
This recipe makes 2 cups (16 Fl.oz.)
Total Calories = 136.78, approximately
Calories per Cup = 68.39, approximately




Pineapple, Pear & Kiwi

Ingredients
• ½ cup of Pineapple ready to eat, cut into small pieces (3.21 oz) (44.59 Cal)
• 1 Pear (D'Anjou), washed, peeled, seeds removed, cut into small pieces (4.02 oz) (68.4)
• 1 Kiwi (small), washed, peeled, cut into small pieces (1.37 oz) (23.79 Cal)
• 3 cubes of Ice*
• 1 cup of Water

How to Prepare It
Put all the ingredients in the cup of a small blender (or the single serve cup of a regular blender) and mix everything for around 1 minute. For a better result, put 1 cube of ice after the pineapple, 1 after the pear, and 1 after the kiwi.

*Note 1: The ice helps to better grind the ingredients.
Note 2: This juice doesn't need to be strained.


Abacaxi, Pera & Kiwi



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Semana do Abacaxi, Receita 2

Este suco contém duas frutas bastante ácidas, mas, surpreendentemente, possui apenas um leve toque de acidez. Estou certa de que a pera é responsável por esse fantástico equilíbrio. Verdade seja dita, tornei-me verdadeira fan da pera como ingrediente para neutralizar a acidez de outros ingredientes. Grande suco, realmente saboroso!

Suco No 234
8 de fevereiro de 2016
Esta receita faz 2 xícaras (473ml)
Calorias totais = 136,78 aproximadamente
Calorias por xícara = 68,39 aproximadamente



Abacaxi, Pera & Kiwi

Ingredientes
• ½ xícara de Abacaxi pronto para consumo, picado (91g) (44,59 Cal)
• 1 Pera (D'Anjou), lavada, descascada, sementes removidas, cortada em pedaços pequenos (114g) (68,4 Cal)
• 1 Kiwi (pequeno), lavado, descascado, cortado em pedaços pequenos (39g) (23,79 Cal)
• 3 cubos de Gelo*
• 1 xícara de Água

Como preparar
Coloque todos os ingredientes dentro do copo de um liquidificador pequeno (ou o copo de medida individual de um liquidificador de tamanho normal) e bata por cerca de 1 minuto. Para um melhor resultado, coloque 1 cubo de gelo após o abacaxi, 1 após a pera e 1 após o kiwi.

*Observação 1: O gelo ajuda a triturar os ingredientes.
Observação 2: Este suco não precisa ser coado.